Pladespilleren avatar

Pladespilleren.dk 

HIGH END i München - 18. til 21. maj 2023.

München er også andet end hfifi! 

Seneste opdatering 2. juni 2023HIGH END 2023

HE23 tysk vandfald

Både torsdag og fredag var der mad og øl i byen. Det hører med, når man er i München. Ned gennem gågaden og i området omkring Marienplatz er der masser af gode spisesteder.

Torsdag var vi så samlet, Jeg, Jens og Asger med Wenche. Vi kom til et meget fint sted, men alt var optaget. Blev sat  i venteposition, men Asger og Wenche måtte gå, da de skulle til koncert andet steds i byen.

Efter 20 minutter  lykkedes det. Vi fik lækker pasta bolognaise med god italiensk rødvin og eftefølgende kaffe samt super lækker chokoladekage.


Dagen efter var vi så samlet alle 4. Lækker tysk øl og mad på "Rathaus keller", Jeg fik kæmpe wiener schnitzel med "spargeln", kartofler og tyk hollandaise sovs. Hertil et stort glas weissbier! Jo, så var vi i München!

Asger og fruen blev i Munchen, men Jens og jeg skulle hjem lørdag.. Efter to hektiske dage torsdag og fredag, sprang vi udstillingen over. Vi skulle først til lufthavnen sidst på dagen, så der var tid til at nyde München og det gode vejlr

Godt hjulpet af Google Maps på Jens' telefon gik vi mod de grønne områder. Efter to parker nåede vi noget, der nok snarere var en lille grøn skov, end en park. Vandløb og vandfald og ikke mindst en "Biergarten".
Tysk have
Tysk par med traerJens har fundet biergarten
Efter næsten 7 kilometers vandring, lykkedes det. Vi fandt et hyggeligt sted. Et kinesisk tårn og en lgte tysk Biergarten. Der var ikke mange mennesker da vi kom, men bare en time senere blev der godt fyldt op.
HE23  Tysk fugl
 Tylk stor fadol
En stor tysk fadøl - faktisk en hel liter! Det var lige det vi trængte til.

Herefter gik turen med bus retur til Hotel Jederman og vores kufferter. Flyet var "kun" en lille time forsinket. Det mindste fly SAS råder over. En bus med vinger! Flyver aldrig med SAS igen!

Turen var alt i alt en succes. Nu må vi se, om der står München på programmet igen næste år, når vi nærmer os maj måned.


TILBAGE TIL UDSTILINGER