Pladespilleren avatar

Pladespilleren.dk 

HIGH END i München - 18. til 21. maj 2023.

Forstærkere og anden elektronik på HIGHEND. 2023

Seneste opdatering 30. maj 2023HIGH END 2023

Fluo og Ole


Herren her til venstre kender de fleste. Ole Lund Christnsen. Han har overladt "Jern speakers" til andre og bpr nu i Schweiz, hvor han er med i det nye firma FLUO (Fast Linear Ultimate Operations) Virksomheden også en pladespiller på programmet.
Ole står for forstærkerne, der selvfølgelig bygger videre på han kendte principper omkring en voldsom stor udgangsFET, der kan tåle over 380 Ampere. Der er tale om fuldt dobbbelt mono sonstruktioner med 2 separate netkabler på bagsiden.

Som det ses på billedet er der ogeå en passende forforstærke. Programm har 3 forskellig effekforstærkere fra 2 x 125 Watt til 2 x 250 Watt, samt 500 Watt monotrin. Prisen er ikke oplyst.

Mere info her:  http://fluoaudio.com/

Fluo amps

De flotte og vellydende Zikra forstærkere skjule sig i mørkes hos Sallingboe Audio. Derfor det let tågede billedeZikra amps
Stor volsomme effkforstærkree fra Vitus der trak Focal højttalere. Flot dansk elektronik.Vitus amps
Esotreci amps
Relentless
Esotereic blev anvendt flere steder. Her er vi i deres eget rum. Fantastisk design og superkvaliet. Noget man bare kan drømme om. Den store D'Agostino Relentless. Vodlsom mono effektforstækrer. Her kun udstillet. Den bruger nok for meget strøm. 
 Ch Precisio power CH Precison rack
Hos CD Precisions oolevede jeg en af de bedste gengivleser på messen. Her kun 3 monotrin, men der står en mere til venstre. De trak et par stor Wilson og leverede en lydoplevelse af de sjældne.  CH Precison væggen af RIAA og forforstærkere m.v. He hørte vi demonstation af forskellige korrektionskurver på den anvendte  forforstærker (RIAA). Absolut forskel! 
Advantage forst
Tpris åpwer
En gevsldig masse Advantage forstærkere og andre appparter. Meget flot og gedigen elektronik.  Torus er en strømrenser baseret på en gevaldig stor skilletrafo. Vil anslå den tl 4.000 VA. Data lover en effektiv filtrering og ren strøm.

Aavik forst - enkelt Aavik L-880 har jeg også vist  under danske proodukter. Den fortjener dog at komme med igen. For lige under 1/2 mio kroner får man en integreret forstærker der angiveligt yder 2 x 200 Watt  klasse A med max 40 grader på kølepladerne. Absolut naturstridigt. Min egen lille klasse A på 2 x 20 Watt har mere køleplade og bliver nemt 50 grader varm. 

Reelt er der tale om en sliding bias klasse A, men hvorfor så ikke skrive det? Den har angiveligt også en masse fin teknologi som jeg ikke har hørt om før. Teslacoils? Er det ikke bare spoler? Flot design og lyder sikkert godt, men lidt fantasifuld markedsføing og en vild pris.

På et tidspunk må "den gamle sure mand" stå af og vente på, at den virkelige verden vender tilbage.

hifiman forst Der var mange hovetelefoner på udstillingen. Faktisk en hel sektion i hal 1. Mildt sagt noget uoverskueligt. Jeg galdt dog over denne nyhed fra Hifiman. En flot lille DAC og forstærker. Den fungerer samtidig som stad. Her med den nye lukkede version af Susvara.

Den har flere udgange, både alm og balanceret. Fik et kort lyt. Indrømme dog blankt at jeg er mere til de åbne hovedtelefoner. Prisen skulle ligge omkring de 1-080 Euro.TILBAGE TIL UDSTILINGER