Pladespilleren avatar

Pladespilleren.dk 

HF "redaktionsmøde" i Brøndby  -  27. april 2024


Seneste opdatering 28. april 2024Så lykkedes det endelig! Vi var alle samlet til en yderst hyggelig aften hos Linda og Johnny. Der var mildt sagt overdådig italiensk mad (skal lige have opskriften igen på den forret!). Super gode vine og absolut godt selskab. Der blev, snakket, grinet og vi talte om gamle dage og alle minderne.

Jeg fik taget lidt billeder. Nogle af dem bedre end andre. God fornøjelse!

OBS! Hvis andre har taget gode billeder de vil have med, så send dem til mig!  hifi@pladespilleren.dkHF Henrik og Michael
Kim og Lennart får en snak. Bemærk alle Johnnys guitarer på væggen. Henrik og Michael snakker nok computere. I bggrundet Johnnys "spaer# anlæg fra Taiwan. Lyden var nu helt OK, især snere på aften efter en whisky eller to!    OBS - se mere nederst!
 j

HF - Henrik og Daniel
HF - Jan og Karen
Henrik og Daniel i køkkene. De snakker film, kaffe eller whiksy. Begge ved alt om kaffe - det er en helt videnskab og jeg fattede ikke meget faf det. Så kan jeg bedre være med omkring whiksyen.  Kim overtog kameraet. Det må du kunne gøre bedre! Eneste fot0 af fotografen og så har jeg lukket øjnene. Til højre Karen. Vi nogle gode anakke. 

HF Lennar go KarenHF - QRT og 2M
Kim og Karen snakker klassisk musik og rejser sydpå. I baggrunde  Daniel - aftene4ns yngste indslag blandt alle os koryfæer! Selveste QRT og 2M.  Kurt kom forgi til en kort visisk. Som buschauffør skulle han hurtigt videre. Fik dog like smagt på kaninen. 
HF Det store bord 1
HF - Store bord 2
Det ovdådige store bord med et hav af italiesnke specialiteter. Der var selvfølgelig "Lasagne til Jan" som Linda sagde. Jo, den smagte fremragende. Her i den anden enfde af bordet var der flere specialiteter. Johnnys pastaret med ost. Kaninryde og super hjemmebagt brø. Det her var lige som at være på reataurant! 
HF - Sven
HF - Linda kok
Sven fik også lige taget et par billeder. Han var kørt over hele vejen fra Sverige, men skulle dog overnatte hos sønnen i Bagsværd. .Et rigtig paparazzi foto af Linda, da hun var vej op ad trappen. Aftenens (ene) fantastiske kok. Tør slet ikke tænke på, hvor mange timer hun havde arbejdet i køkkene. Fantastisk mad!

HF - papvinHF der spises
Den fremragende vin vi lagde ud med. Hele 17% eller "17 Watt" som Michael  og Karen sagde. Senere gik vi over til en anden fremragende flaskevin med "kun" 16 Watt. Hvad var det den hed Johnny?Så nyder vi maden.

HF - Whisky
Michael havde medbragt en super god whisky. Cask Strength og ca. 58 %. Medvirkende til at nogle af os var lidt svimle da vi skulle hjem

STORT tak til Linda og Johnny for at lægge hus til. Vi må snart gentage sammenkomsten. Måske under noget mere beskedne kulinariske former. Næppe mange der kan leve op til denne aftens oplevelser.

Men ellers fik jeg et par mere eller mindre faste aftaler om en aften med noget vinyl og whisky her i Søborg!

HF Nuprime

Johnny forstærkere er fra Nuprime.  De har fået fantastiske anmeldelser i The Absolut Sound. Udviklet i USA, men produceret i Taiwan. Hjertet i lyden er forforstærker med Evolution DACøen. De to monoblokke yder hver 600 Watt. Hvis man inkluderer den tilhørende streame,r kan man lige prisse prisen under de 100.000 kroner. Det er derfor Johnny kalder for "discoumt hifi".

TILBAGE TIL FORSIDEN